PSV krijgt nul op het rekest van Hiddink: Voel me er te jong voor

PSV krijgt nul op het rekest van Hiddink: "Voel me er te jong voor"

02-03-2017 07:10
4

Guus Hiddink ziet het niet zitten om als voetbalcommissaris aan de slag te gaan bij PSV. "Ik voel me er nog te jong voor", zegt de zeventigjarige Hiddink in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Sinds het vertrek van Hans van Breukelen, die in juli als technisch directeur bij de KNVB van start ging, is PSV bezig met de zoektocht naar een zogenaamde 'voetbalcommissaris'. Omdat het de Eindhovense club na acht maanden nog niet gelukt is om deze functie in te vullen, wordt onder meer Hiddink gevraagd om te helpen.

Wedden

Meer odds

Raad van Commissarissen-voorzitter Jan Albers liet eerder al in het ED weten  dat het lastig is om een geschikte kandidaat te vinden voor de RvC. De regerend landskampioen lijkt in de zoektocht uit te willen komen bij iemand met een PSV-hart. "Nog los van de inhoudelijke kant, maar mede om die reden was Hans van Breukelen voor ons in het verleden een uitstekende collega", zei Albers.

Ondertussen zou Hiddink ook hoog op het lijstje van Leicester City hebben gestaan. De Premier League-club zag de Varssevelder als kandidaat om de ontslagen Claudio Ranieri op te volgen.