Sneijder moet wijken voor Toornstra: Hij heeft zijn beste tijd gehad

Sneijder moet wijken voor Toornstra: "Hij heeft zijn beste tijd gehad"

02-03-2017 13:18
20

Jens Toornstra moet in het Nederlands elftal een basisplaats krijgen. Dat stelt Rob Jacobs, oud-trainer van onder meer Feyenoord. Jacobs oppert zelfs om Wesley Sneijder naar de bank te verbannen, ten faveure van Toornstra. 

"Hij is de verpersoonlijking van het Nederlandse voetbal. De man heeft een enorm loopvermogen en een geweldige trap. Hij heeft ook een uitstekende techniek en leest het spelletje", legt Jacobs uit bij Betweters. Volgens Jacobs kan Toornstra de plek van Sneijder innemen. "Sneijder is een geweldige speler, maar hij heeft zijn beste tijd gehad. We hebben nu een speler die het gaat bepalen, de komende tijd in het Nederlands elftal."

Ook Henk Spaan werd om zijn mening gevraagd. "Toornstra speelde zondag een goede partij, hij was echt de beste man. Maar dat kwam ook omdat Andrés Guardado dacht dat hij al in Amerika speelde. Die deed niks. Als Peter Bosz zo verstandig is om Davy Klaassen tegenover Toornstra te zetten, dan zal je zien dat hij beduidend minder aan de bal komt. Van Lasse Schöne maakt Toornstra ook gehakt."