Duits medium weet het zeker: Huntelaar (33) bezig aan laatste maanden

Duits medium weet het zeker: Huntelaar (33) bezig aan laatste maanden

Gepubliceerd: donderdag 2 maart 2017 om 14:41do 02-03-2017 om 14:41

Klaas-Jan Huntelaar is volgens voetbalblad Kicker bezig aan zijn laatste maanden als speler van Schalke 04. De kans is nihil dat het aflopende contract van de Nederlandse spits verlengd wordt. Naast Huntelaar vertrekken er waarschijnlijk nóg drie spelers transfervrij uit Gelsenkirchen. 

De 33-jarige Huntelaar, die sinds 2010 bij Schalke speelt, is bezig aan een teleurstellend seizoen. De goalgetter kwakkelde lange tijd met een blessure, zit vaak op de bank en scoorde pas vier keer. De verbintenis van Huntelaar zou automatisch verlengd worden met één jaar wanneer hij een bepaald aantal duels zou spelen. Dat lijkt sowieso niet te gebeuren.

Huntelaar is één van de grootverdieners van Schalke en dus vindt de clubleiding het volgens Kicker geen ramp wanneer de spits in de zomer verkast. Ajax werd afgelopen zomer nog nadrukkelink gelinkt aan KJH. 

Schalke, dat op een teleurstellende twaalfde plaats staat in de Bundesliga, dreigt meer spelers transfervrij kwijt te raken. Ook Dennis Aogo, Sead Kolasinac en Eric Maxim Choupo-Moting zijn gratis in te lijven. De twee laatstgenoemden staan in de belangstelling van verschillende ploegen uit Engeland. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws