'Arsenal krijgt 'beledigend bod' van 30 miljoen binnen voor Sanchez'

'Arsenal krijgt 'beledigend bod' van 30 miljoen binnen voor Sanchez'

03-03-2017 09:19
6

Juventus heeft een bod van 30 miljoen euro uitgebracht op Arsenal-sterspeler Alexis Sanchez. Dat meldt Corriere dello Sport. De aanbieding wordt in verschillende media omschreven als 'beledigend bod'.

De Chileen is één van de meest bepalende spelers bij The Gunners, maar het is onduidelijk waar zijn toekomst ligt. Dat hangt onder meer af van de keuze van manager Arsène Wenger. Arsenal wil de contracten van Sanchez en Mesut Özil dolgraag openbreken en verlengen, maar slaagt daar door de onzekerheid rond Wenger maar niet in. En dat terwijl het contract van Sanchez in 2018 afloopt.

Juventus ziet in dit hele gevecht tussen Arsenal en Sanchez kansen voor zichzelf. Daarom is er een aanbieding van 30 miljoen naar Londen verstuurd. De Oude Dame kent Sanchez ongetwijfeld nog uit zijn tijd bij Udinese. Dit seizoen maakte de aanvaller al twintig goals en leverde hij zestien assists in 34 duels. Ook Paris Saint-Germain zit op het vinkentouw voor Sanchez, die door Arsenal in 2014 voor 42.5 miljoen euro werd overgenomen van FC Barcelona.