'Ik ben heel blij met de manier waarop Janssen daarop heeft gereageerd'

'Ik ben heel blij met de manier waarop Janssen daarop heeft gereageerd'

03-03-2017 23:00
9

Vincent Janssen mag weer hopen op speeltijd bij Tottenham Hotspur. Manager Mauricio Pochettino sprak onlangs nog zijn onvrede uit over de werklust van de Oranje-spits. Inmiddels staat Janssen er weer beter op bij de Argentijn. 

"Ik ben heel blij met de manier waarop Vincent in de afgelopen weken heeft gereageerd. Hij doet het nu goed op de training", aldus Pochettino tijdens een persconferentie, opgetekend door Sky Sports. "Hij beseft dat hij moet vechten, ook tijdens de training. Hij realiseert zich dat hij hard moet werken en mij moet overtuigen, zodat hij weer in beeld komt om speelminuten te krijgen."

Mogelijk lonkt er aanstaand weekend al speeltijd voor de oud-speler van AZ en Almere City. Concurrent Harry Kane heeft namelijk last van zijn knie. Tijdens het competitieduel met Stoke City (4-0 winst) van afgelopen week botste Kane tegen een doelpaal aan. De goalgetter gaf aan dat er niets aan de hand was, maar na de wedstrijd deed de botsing alsnog pijn. Spurs speelt zondag in eigen huis tegen Everton.