Willem II-buitenkans: 'Transfer voor 8 miljoen, nummer tien...'

Willem II-buitenkans: 'Transfer voor 8 miljoen, nummer tien...'

06-03-2017 17:30
1

Obbi Oulare stapte twee jaar geleden voor 8 miljoen euro over van Club Brugge naar Watford, maar hij speelde amper bij de Premier League-club. Als Oulare de klok zou kunnen terugdraaien, dan pakte hij het anders aan.

De boomlange spits die nu als buitenkansje bij Willem II speelt, had het graag anders aangepakt. "Ik was in die periode niet goed omringd en ze hebben me bepaalde zaken wijsgemaakt. Wanneer je achttien of negentien bent, ligt het niet altijd voor de hand. Wanneer makelaars je benaderen, praten over een transfer van 8 miljoen, en je dan het nummer tien krijgt bij je nieuwe club... Ik dacht dat ik ging spelen", verklaart hij aan RTBF.

Oulare zag door de bomen het bos niet meer, mede door alle beloftes. "De Premier League was voor mij een droom die werkelijkheid werd. Maar daarna liep het niet meteen zoals ik gehoopt had. Vandaag ben ik 21 jaar en ik denk dat ik geleerd heb uit de beslissingen die ik op zeer jonge leeftijd heb moeten nemen. Dat kan alleen maar goed zijn voor mijn toekomst."