Transfersuggestie Chelsea: 'Stel je voor, een aanval met Costa, Hazard en hem'

Transfersuggestie Chelsea: 'Stel je voor, een aanval met Costa, Hazard en hem'

07-03-2017 10:54
11

Chelsea moet komende zomer Alexis Sánchez uit zijn lijden bij Arsenal verlossen. Dat schrijft voormalig Liverpool-spits Stan Collymore in een column in de Daily Mail.

Sánchez heeft nog altijd niet zijn contract verlengd in het Emirates Stadium en raakt steeds gefrustreerder over de prestaties van Arsenal. Hoewel de kans klein lijkt dat Arsenal zijn sterspeler aan de Londense rivaal wil verkopen, vindt Collymore dat Chelsea er wel alles aan moet doen om Sánchez te halen.

Wedden

Meer odds

'Ik denk dat Sánchez bij Chelsea geweldig zou zijn', schrijft Collymore. 'Stel je voor: een aanval met Diego Costa in de spits en Eden Hazard en Sánchez op de flanken met een goede nummer tien daarachter. Dat zou geweldig zijn. Hij is een type speler dat perfect bij Antonio Conte past. De Premier League moet zijn sterren behouden, dus ik dring er bij Chelsea, Manchester City, Manchester United en Liverpool op aan om een bod op hem uit te brengen. Hij is een speler die prijzen voor je gaat pakken.' Ook Paris Saint-Germain en Juventus worden met Sánchez in verband gebracht.