Complimenten voor indrukwekkende Fer: 'Heeft ook hele goede klik met Narsingh'

Complimenten voor indrukwekkende Fer: 'Heeft ook hele goede klik met Narsingh'

07-03-2017 20:34
3

Swansea City presteert de laatste weken aanmerkelijk beter dan in de eerste seizoenshelft. Vier van de laatste zes Premier League-duels werden gewonnen. Onder meer Leroy Fer krijgt daar de complimenten voor.

De Oranje-international vormt het middenveld samen met Tom Carroll en Jack Cork en doet dat volgens Jermaine Jenas fantastisch. De oud-middenvelder en analist van Match of the Day is lyrisch. "Die drie op het middenveld vind ik geweldig", aldus Jenas, geciteerd door The South Wales Evening Post. "Ze hebben echt een klik gekregen."

"Cork is altijd een optie in de diepte en Fer geeft je opties aan de rechterkant. Hij heeft ook een hele goede klik met Luciano Narsingh en sluit daarnaast aan bij de aanval. Dat zegt mij dat dingen kloppen in een ploeg", aldus Jenas, die Swansea afgelopen weekend zag winnen van Burnley (3-2). "Dat optreden zei mij dat ze dit seizoen in de Premier League gaan blijven."

Fer was afgelopen weekend aangever bij één van de twee goals van Fernando Llorente. De voorzet van Fer was om te likkebaarden.