Stam pakt met Reading punt tegen koploper, Wildschut op dreef voor Norwich City

07-03-2017 23:48
1

Het Reading van manager Jaap Stam heeft dinsdagavond verdienstelijk een puntje gepakt tegen Newcastle United. Het treffen tegen de koploper eindigde in een doelpuntloos gelijkspel: 0-0.

Stam had op eigen veld een basisplaats ingeruimd voor Joey van den Berg. Roy Beerens zag vanaf de bank hoe Reading standhield. De formatie van Stam staat op een verdienstelijke vijfde plaats in het Championship. Newcastle blijft ondanks het puntenverlies koploper. De voorsprong op naaste belager Brighton & Hove Albion slonk wel naar drie punten.

Yanic Wildschut hielp Norwich City aan een gelijkspel op bezoek bij Bristol City: 1-1. De vleugelaanvaller opende in de 39e minuut de score met zijn eerste treffer voor The Canaries. Ook Mitchell Dijks speelde de hele wedstrijd mee bij Norwich, dat de achtste plaats bezet.

Florian Jozefzoon viel in de 76e minuut in bij Brentford, dat met 2-3 won bij Nottingham Forest. Maikel Kieftenbeld ging met Birmingham City met 0-1 onderuit tegen Wigan Athletic. Marvin Emnes pakte met Blackburn Rovers een punt tegen Cardiff City (1-1).