Wachten op Twente-aanbieding: 'Ik was niet gelukkig. Dat plezier heb ik nu wel'

Wachten op Twente-aanbieding: 'Ik was niet gelukkig. Dat plezier heb ik nu wel'

08-03-2017 08:50
3

Het contract van Nick Marsman loopt aan het einde van dit seizoen af, maar hij heeft nog niets vernomen van zijn club FC Twente. De sluitpost maakt zich echter geen zorgen.

"Dat was misschien wat anders geweest als ik nu in een mindere fase had gezeten. Maar ik voel me lekker en het gaat goed. Ik heb daarom geen haast", zegt Marsman tegenover TC Tubantia. Als de doelman bijtekent, zal dat waarschijnlijk tegen mindere voorwaarden zijn. "Ik heb in de goede tijd getekend. Maar als Twente me een goede aanbieding doet, ben ik zeker bereid om daar naar te luisteren."

Marsman geeft aan dat geld niet het belangrijkste voor hem is. "Ik heb in de voorbije twee jaar goed verdiend, maar was niet gelukkig. Dat plezier heb ik nu wel en dat is voor mij persoonlijk veel belangrijker. De club ademt weer voetbal en er heerst een prettige sfeer. Ik sta ook zeker niet onwelwillend tegenover een langer verblijf." Hij vindt het niet vreemd dat Twente nog niets van zich heeft laten horen. "Ik weet niet of dat zo gek is. De club heeft eerst met de jonge spelers verlengd, waarmee ze per se verder willen. Ik denk dat ze zich nu aan het oriënteren zijn op wat ze met de keepers willen."