Holla staat voor lastige keuze: Ik heb echt een ziek jaar gehad in Engeland

Holla staat voor lastige keuze: "Ik heb echt een ziek jaar gehad in Engeland"

08-03-2017 09:05
4

De basisplaats van Danny Holla is een van de redenen dat PEC Zwolle de weg naar boven weer heeft ingezet. De middenvelder, die afgelopen zomer kwam na zijn vertrek bij Brighton and Hove Albion, heeft een aflopend contract in Zwolle en moet binnenkort knopen doorhakken.

"Die keus zal ik voor mezelf moeten maken. Wat wil ik? Ga ik voor de zekerheid en hou ik mijn plezier hier, onder de voorwaarde dat de club me wil behouden?", vraagt Holla, die in Engeland niet aan spelen toekwam, zich hardop af in Voetbal International. "Of ga ik toch weer voor een buitenlands avontuur? Dat zal een lastige keuze worden. Ik zal bij een buitenlands avontuur kritischer zijn: ik ga alleen weg als er uitzicht is op speelminuten. Al weet je dat natuurlijk nooit zeker."

Holla is dolblij met de vele speelminuten in Zwolle. "Ik ben weer voetballer. Ik heb echt een ziek jaar gehad in Engeland. Op een paar bekerwedstrijden na heb ik niet gespeeld. Ik heb de andere kant van de medaille gezien. Echt niet spelen is ook echt niet leuk. Ik ben heel dankbaar dat ik weer op het veld mag staan. Dat klinkt als een jongen van twintig, maar het is echt waar. Ik geniet nu echt van het spelletje."