'United, PSG, Chelsea en Juventus horen Monaco-vraagprijs: 60 miljoen euro'

'United, PSG, Chelsea en Juventus horen Monaco-vraagprijs: 60 miljoen euro'

08-03-2017 09:54
4

Tiemoué Bakayoko is een van de jonge, grote sterren van het AS Monaco dat dit seizoen met fantastisch voetbal Europa verovert. De 22-jarige middenvelder is gewild door iedere grootmacht in Europa en de club die hem gaat kopen, moet een flink bedrag op tafel leggen.

Volgens Foot Mercato heeft AS Monaco de vraagprijs voor de centrale middenvelder namelijk vastgesteld op 60 miljoen euro. Bakayoko heeft nog een tweejarig contract bij de Monegasken en heeft er geen geheim van gemaakt na dit seizoen een transfer te willen maken. Hij staat zelfs open voor een overstap naar Paris Saint-Germain, dat het in de huidige Ligue 1 slechter doet dan Monaco.

Ondertussen zijn er ook gesprekken tussen Bakayoko en Monaco gaande over een mogelijke verlenging van zijn contract. "Maar mijn doel is om uiteindelijk bij een van de vijf beste clubs in Europa te spelen", aldus Bakayoko. Chelsea, Manchester United en Juventus zijn ook geïnteresseerd in de ijzersterke middenvelder van Monaco, dat met Kylian Mbappé, Bernardo Silva en Thomas Lemar nog veel meer rijzende sterren in huis heeft.