Boëtius naar de Coolsingel: Dan rijden we er gewoon samen naartoe

Boëtius naar de Coolsingel: "Dan rijden we er gewoon samen naartoe"

08-03-2017 12:30
6

Jean-Paul Boëtius hoopt aan het einde van het seizoen op de Coolsingel te staan. Niet als speler, maar als fan van Feyenoord. In 2015 vertrok hij bij de Rotterdammers, tegenwoordig speelt hij op huurbasis voor het Belgische Genk. 

"Het begint te kriebelen", begint Boëtius tegen Het Laatste Nieuws. "Ik had er laatst de pest in omdat ze verloren van Sparta, maar toen ik zag dat Ajax ook maar gelijkspeelde, voelde ik me al een stuk beter. Feyenoord zou die titel verdienen, ze komen van zo ver. Ik ben trots dat ik er deel van heb kunnen uitmaken en dat vergeet je niet."

Wedden

Meer odds

Lex Immers en Ruud Vormer zijn twee landgenoten in de Belgische competitie die eveneens voor Feyenoord speelden. Als het meezit, staan ze over een aantal maanden samen op de Coolsingel. "Als zij dat zien zitten, dan rijden we er gewoon samen naartoe, graag zelfs. Het waren twee geweldige ploegmakkers", aldus Boëtius. 

Nu Boëtius weer veel speelminuten maakt, hoopt hij weer in beeld te komen bij het Nederlands elftal. "Ja, dat laat me niet los. Ik heb één interland gespeeld tegen Frankrijk in een vol Stade de France, dat vergeet je niet. Ik was ook heel dicht bij een selectie voor het WK in Brazilië, maar toen viel ik als een van de laatsten af. De nationale ploeg is iets waar je heel erg naar verlangt, maar je weet ook wat eraan voorafgaat. Hard werken en presteren."