Na Ajax en PSV krijgt ook Manchester United Rostov er niet onder in Rusland

Na Ajax en PSV krijgt ook Manchester United Rostov er niet onder in Rusland

Gepubliceerd: donderdag 9 maart 2017 om 20:51do 09-03-2017 om 20:51

Na onder meer Ajax en PSV heeft ook Manchester United niet weten te winnen bij FK Rostov. De ploeg van manager José Mourinho speelde in de achtste finale van de Europa League op een dramatisch veld met 1-1 gelijk tegen de Russen.

De start van Manchester United was nog bemoedigend. Met Daley Blind in de basis kwamen de Engelsen in de 35e minuuut op voorsprong. Zlatan Ibrahimovic gaf de bal met buitenkant voet scherp voor, waarna Henrikh Mkhitaryan kon afronden.

Manchester United ging daardoor met een voorsprong rusten, maar in de tweede helft kwam Rostov al snel langszij. Aleksandr Bukharov nam een lange bal knap aan en schoot binnen. Meer schade liep United evenwel niet op, waardoor The Red Devils het karwei volgende week kunnen klaren op Old Trafford.

Anderlecht verschafte zich een uitstekende uitgangspositie op bezoek bij Apoel Nicosia. Nicolae Stanciu maakte na een klein half uur het enige doelpunt voor de Belgen, waar Bram Nuytinck een basisplaats had. Bij de Cyprioten stonden Boy Waterman en Lorenzo Ebecilio in de basis.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws