Ik heb eigenlijk wel de ambitie om ooit nog op Het Kasteel te werken

"Ik heb eigenlijk wel de ambitie om ooit nog op Het Kasteel te werken"

10-03-2017 07:57

Henk Fraser flirt openlijk met Sparta. De huidige trainer van Vitesse heeft oren naar een baan bij de Rotterdammers. In het verleden was hij al eens bijna trainer van Sparta, waar nu Alex Pastoor aan het roer staat.

"Ik heb eigenlijk wel de ambitie om ooit nog op Het Kasteel te werken", zegt Fraser tegen de NOS. "Wie weet in de toekomst, want ik blijf het een mooie club vinden, maar dat geldt ook voor FC Utrecht en Feyenoord. Ik ben nu gelukkig bij Vitesse en ik zou hier absoluut langer willen blijven."

Wedden

Meer odds

Sparta toonde in 2012 interesse in Fraser, die toen als assistent-trainer bij ADO Den Haag werkte. Echter koos de club toen voor Adrie Bogers. Wat Fraser zonde vindt. De oefenmeester begon zijn carrière als profvoetballer bij Sparta, waarna hij later uitkwam voor Utrecht, Roda en Feyenoord.

Fraser staat vrijdagavond in de Gelredome met Vitesse tegenover Sparta en Pastoor. Laatstgenoemde heeft nog een appeltje te schillen met de twee. "Vitesse heeft ons de bekerfinale ontnomen. Dat gevoel erbij heb ik wel even een paar dagen weggestopt, maar ik ben het niet vergeten", zegt hij in De Telegraaf.