Ja, Jetro Willems is mijn voorbeeld. Hij belt me na wedstrijden altijd op

"Ja, Jetro Willems is mijn voorbeeld. Hij belt me na wedstrijden altijd op"

10-03-2017 08:34
5

Sparta Rotterdam-verdediger Sherel Floranus heeft één groot voorbeeld: zijn neef Jetro Willems van PSV. De twee keken woensdag samen naar FC Barcelona - Paris Saint-Germain en zagen dat er geschiedenis geschreven werd. Dat wil Floranus zelf ook doen.

"Op de app hadden we het al een tijdje over de wedstrijd", zegt Floranus in PZC over de wedstrijd, die hij bij Willems bekeek. "Jetro voorspelde dat het een mooi potje zou worden. En hij kreeg nog gelijk ook." Het blijkt dat de Spartaan veel leert van zijn neef. "Ja, Jetro is mijn voorbeeld. Hij belt me na wedstrijden altijd op om te zeggen hoe hij me vond."

Met Sparta won Floranus onlangs met 1-0 van Feyenoord. "Over die wedstrijd tegen Feyenoord zei hij meteen dat hij erg tevreden was. Als ik dat hoor, man, dan ben ik supertrots. Jetro is natuurlijk niet de minste." Op welk niveau hoopt de speler in kwestie te belanden? "Zo hoog mogelijk hoop ik. Als je FC Barcelona - Paris Saint-Germain ziet, denk je natuurlijk wel: 'wow, daar wil ik ook spelen'."

"Maar laat ik eerst maar eens elke week goed spelen voor Sparta. Ik ben lekker bezig, maar kan nog beter. Dat vindt Jetro ook", sluit Floranus af.