Geruchten over transfervrij vertrek van Heracles naar Vitesse: 'Niets van waar'

Geruchten over transfervrij vertrek van Heracles naar Vitesse: 'Niets van waar'

10-03-2017 16:09
5

Thomas Bruns ziet vriend Mike te Wierik vertrekken bij Heracles Almelo. Hij verkast transfervrij naar FC Groningen. Maar ook voor Bruns zou er interesse zijn, bijvoorbeeld van Vitesse.

"Mike ken ik vanaf mijn tiende, al veertien/vijftien jaar. Ik vind het fantastisch voor Mike dat hij een mooie stap kan maken. Dat gun ik hem ook van harte. En ik weet zeker dat hij zich tot die tijd voor honderd procent blijft inzetten voor Heracles. Het is aan de trainer of hij hem opstelt, maar ik weet dat hij op Mike kan rekenen. Hij zal er nooit met de pet naar gooien", aldus Bruns bij RTV Oost

Over de Vitesse-geruchten rond Bruns is de speler duidelijk: "Ja, ik heb ook de geruchten gelezen, daar is in ieder geval niets van waar en ik wil me daar eigenlijk ook niet zoveel mee bezighouden. Ik ben met Heracles bezig en ik wil het seizoen zo goed mogelijk beëindigen en blijf me ook altijd inzetten totdat er iets bekend is. Voor mij geldt dus hetzelfde als voor Mike. Alleen is hij al weg, ik ben hier nog."

Lees ook: FC Groningen slaat slag en haalt Te Wierik binnen