Heraclied zet teamgenoten op hun plek: 'Denken blijkbaar dat we heel goed zijn'

Heraclied zet teamgenoten op hun plek: 'Denken blijkbaar dat we heel goed zijn'

19-03-2017 10:22
1

Mike te Wierik heeft een flinke kater overgehouden aan het duel met Sparta. De verdediger van Heracles zag zijn ploeg met 3-1 onderuit gaan in Rotterdam. "Een schande", zegt Te Wierik na afloop van het duel tegenover FOX Sports.

"Hoe wij de hele wedstrijd hebben gespeeld, is een grote schande", zijn de exacte woorden van Te Wierik, die er 'niets anders' van kan maken. Afgelopen weekend pakte Heracles nog drie knappe punten tegen FC Utrecht (2-1 winst). "We denken blijkbaar dat we heel goed zijn. Ik kan het niet anders verklaren. We zijn veel te wisselvallig."

"Als je dan vandaag zo'n wedstrijd speelt, verdien je het ook niet op naar boven op de ranglijst te kijken", vervolgt Te Wierik. Heracles staat na 27 speelrondes tiende in de Eredivisie. "Of we té graag naar het linker rijtje willen? Dat weet ik niet… Als we wat willen moet je zulke wedstrijden winnen. Op dit moment zijn we daar niet goed genoeg voor. Het was tam."

"Normaal zeggen we: volgende week herstellen", aldus Te Wierik tot slot. Komend weekend wordt er echter interlandvoetbal gespeeld. "Deze week maar eens hard trainen met elkaar."