Ajax-kwelgeest: 'Als het bij Feyenoord is graag en anders moet ik verder kijken'

Ajax-kwelgeest: 'Als het bij Feyenoord is graag en anders moet ik verder kijken'

maandag 20 maart 2017 om 07:19

Warner Hahn stond zondag dubbel te juichen. En voor Excelsior, dat een 1-1 gelijkspel boekte tegen Ajax, én voor zijn broodheer Feyenoord. Als huurling op Kralingen heeft de keeper met het gelijkspel namelijk toch wat bijgedragen aan een naderende Feyenoord-titel.

"Maar in de eerste seizoenshelft heb ik mijn bijdrage ook wel geleverd, hoor", zegt Hahn in De Telegraaf. "Ik vind het echt top voor die gasten." Het is niet duidelijk of de keeper volgend seizoen weer terugkeert bij Feyenoord, ondanks een contract tot medio 2019. "Ik wil spelen. Als het bij Feyenoord is graag en anders moet ik verder kijken."

Ook zijn zaakwaarnemer Revien Kanhai van Forza Sports Group is al bezig met een mogelijk vertrek uit Rotterdam-Zuid. Hij stelt dat er de nodige interesse voor Hahn is. "Mocht spelen in Feyenoord 1 er niet in zitten, dan hopen we dat Martin van Geel wil meedenken", aldus Kanhai. Hahn mag natuurlijk wel op het kampioensfeestje van Feyenoord komen.

Poll

Wordt Hahn op den duur eerste doelman bij Feyenoord?

(584 stemmen)

Plaats een reactie

maandag 20 maart 2017 om 07:37
Ik hoop nog steeds dat PSV hem oppikt als Zoet vertrekt. Een goede Nederlandse keeper is altijd een fijne basis en naast dat ik hem zeker net zo goed als Zoet vind, heeft hij de uitstraling van een leeuw in z'n doel; met een club op het juiste niveau volgend jaar heeft het NLs elftal de komende 10 jaar z'n keeper.
Vind ik leuk
maandag 20 maart 2017 om 07:46
Dan mag Psv Flink aan zijn Spaarvarken Ramelen :-0)
Kunnen mischien nog wel om een ruil deal komen voor Hendrix ter compensatie :-)0
Vind ik leuk
maandag 20 maart 2017 om 08:15
Wel jammer dat ie inderdaad de hoofdprijs zal moeten kosten. Feyenoord moet gewoon verder met Jones, maar Hahn mag niet bij een Heerenveen ofzo eindigen vind ik.
Vind ik leuk
Korm +28138
maandag 20 maart 2017 om 08:18
ik denk dat Feyenoord na dit seizoen afscheid gaat nemen van Jones. Vermeer wordt eerste keeper en Hahn 2de
Vind ik leuk
Speedy +340
maandag 20 maart 2017 om 09:40
Dan maar naar Heerenveen.... Daar wil een keeper een stapje hogerop maken aan het einde van het seizoen en is er dus een plekje vrij
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Ajax-kwelgeest: 'Als het bij Feyenoord is graag en anders moet ik verder kijken'