Antonia niet blij met trainer: 'Desnoods geeft hij me op m'n donder..'

Antonia niet blij met trainer: 'Desnoods geeft hij me op m'n donder..'

maandag 20 maart 2017 om 08:17

Jarchinio Antonia werd al in de rust gewisseld in het duel met PEC Zwolle en daar was de Go Ahead Eagles-aanvaller niet blij mee. "Ik zat niet lekker in de wedstrijd, maar ik vind dat ik de laatste weken ook niet op mijn sterkte word gezocht."

"In de counters komen de ballen bijvoorbeeld vaak niet aan als ik diep ga", zegt hij in het Algemeen Dagblad. "Ik hield er wel rekening mee dat ik in de rust zou worden gewisseld. Je hoopt alleen dat de trainer (Hans de Koning, red.) naar je toekomt. Desnoods geeft hij me op mijn donder, maar krijg ik nog tien minuten om het recht te zetten. Die krediet heb ik helaas niet. Het lag vandaag voor een groot gedeelte aan mezelf, maar ik had op wat meer krediet gerekend. Ik hoopte gezien mijn inbreng dit seizoen dat ik nog in de tweede helft nog wat minuten zou krijgen."

Het ging zondag opnieuw mis voor Go Ahead. De IJsselderby tegen PEC Zwolle werd met 1-3 verloren. "Iedereen zat in de kleedkamer voor zich uit te kijken", zegt Antonia. "Wat is er gebeurd en hoe heeft dit kunnen gebeuren? Je weet dat je in een heel lastige situatie zit. Ik vind sowieso niet dat we directe handhaving nu op onze buik kunnen schrijven. Je hebt nog drie thuisduels (Heracles, Groningen, Sparta, red.) die je moet pakken."

Plaats een reactie

GAEfan +155
maandag 20 maart 2017 om 10:10
Antonia gaat een stuk volwassener om met deze situatie's. Een paar jaar geleden zou de hele groep daar last van hebben. Het is ook goed dat die kritisch na zich zelf is, misschien had die ook nog wat minuten na de rust moeten krijgen om het ongelijk te bewijzen.
[Reactie gewijzigd op maandag 20 maart 2017 om 10:10]
Vind ik leuk
DubRtd +15571
maandag 20 maart 2017 om 10:10
Trainer ook niet blij met Antonia gezien de wissel in de rust.

Vind ik leuk
maandag 20 maart 2017 om 13:25
Hoezo crediet,deze man kan er werkelijk geen pepernoot van,
hij is helaas niet de enige.
Vind ik leuk
Cookee +8551
maandag 20 maart 2017 om 19:15
Ik vind het een prachtige speler en als je hem met zijn snelheid eruit haalt,
kan PEC toch iets rustiger ademen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Antonia niet blij met trainer: 'Desnoods geeft hij me op m'n donder..'