Geïrriteerde Jörgensen schiet bal in de tribune: Er kwam wat frustratie uit

  Geïrriteerde Jörgensen schiet bal in de tribune: "Er kwam wat frustratie uit"

  maandag 20 maart 2017 om 08:48

  De speler waar Feyenoord absoluut niet zonder kan, heet Nicolai Jörgensen. De Deense afmaker tekende zondag tegen sc Heerenveen alweer voor zijn negentiende treffer. "Dit had ik allemaal niet zien aankomen toen ik vorig jaar zomer bij Feyenoord tekende. Wel gehoopt."

  "Ik ben heel blij en heel trots dat ik met negentien goals en tien assists zo belangrijk kan zijn voor dit team", zegt hij tegen ELF Voetbal. "Als ik voor het seizoen tegen familie en vrienden had gezegd dat ik half maart deze statistieken zou hebben hadden ze mij uitgelachen. Het is ook niet normaal. Ik heb mezelf zeker verrast bij Feyenoord."

  Door zijn indrukwekkende statistieken wordt hij vergelijken met voorgangers Graziano Pellé en John Guidetti. "Je kunt ons hooguit met statistieken vergelijken, maar we zijn allemaal andere personen en andere type spitsen. Ik wil niet de nieuwe Guidetti of Pellè zijn. Ik ben Nicolai Jörgensen. Ik hoop dat de mensen mij ook waarderen voor wie ik ben."

  Na zijn 1-1 uitte Jörgensen zijn frustratie. Hij pakte de bal en schoot die het publiek in. "Er kwam wat frustratie uit. We waren niet blij met de eerste helft, daarin haalden we niet ons normale niveau. Het was een zware wedstrijd, op een zwaar veld, met een tegenstander die er fel op zat. De tweede helft ging veel beter. Wat er in de rust in de kleedkamer is gebeurd? We hebben goed met elkaar gesproken. Er kwam geen toverdank of pilletje aan te pas, haha."

  Plaats een reactie

  MD1983 +90
  maandag 20 maart 2017 om 08:54
  Moeten ze dit niet laten zien bij FOX? Ik dacht toch te zien dat hij bewust naar het vak met Heerenveen supporters schoot...
  Vind ik leuk
  HJR +6343
  maandag 20 maart 2017 om 09:46
  Niet zo aanstellen :)! Feyenoord gaat na alle waarschijnlijkheid kampioen worden! Wat wil je nog meer? En blijkbaar zijn ze niet meer gewend dat van een kampioen alles breed wordt uitgemeten ;)

  (En dat is een grapje he)!
  Vind ik leuk
  Kakadinho +48
  maandag 20 maart 2017 om 10:28
  Huilen
  Vind ik leuk
  Jozef7 +176
  maandag 20 maart 2017 om 08:54
  Klasse speler!
  Vind ik leuk
  Seizoenkaart +8200
  maandag 20 maart 2017 om 09:17
  Geniet van je korte vakantie effe want over 2 weken hebben we je ect het hardst nodig in de klasieker ;-)
  Ondertussen heeft deze man al 19 goals onder zijn naam staan in de Eredivisie.
  Vind ik leuk
  Korm +28832
  maandag 20 maart 2017 om 09:30
  Prima speler!
  Vind ik leuk
  Barry Engels +25861
  maandag 20 maart 2017 om 10:30
  Zolang hij zo belangrijk is mag ie ze van mij zelfs het stadion uit knallen !!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Geïrriteerde Jörgensen schiet bal in de tribune: "Er kwam wat frustratie uit"