Karsdorp: 'We zaten in de bus toen Ajax tegen Excelsior speelde'

Karsdorp: 'We zaten in de bus toen Ajax tegen Excelsior speelde'

20-03-2017 21:06
23

Met een heerlijk gevoel arriveerde Rick Karsdorp maandag in Noordwijk om zich met Oranje te richten op de aankomende twee duels. De Feyenoorder genoot nog zichtbaar na van het afgelopen weekend.

Met Feyenoord zette Karsdorp een grote stap richting de landstitel, nu de voorsprong op Ajax is opgelopen naar zes punten. "We spelen zeven finales. Het vertrouwen is groot. Dat goede gevoel neem je toch mee naar Oranje", liet de rechtsback zich ontvallen tegenover het Algemeen Dagblad

Of zijn sterke optredens van de afgelopen tijd bij Feyenoord genoeg zijn voor een basisplaats bij Oranje, weet Karsdorp niet. "Of de bondscoach om mij heen kan? Natuurlijk, maar ik ga er alles aan doen om me te laten zien. We zaten in de bus gisteren terug uit Friesland toen Excelsior tegen Ajax speelde. De televisie deed het niet goed, maar veel spelers keken op hun telefoon. Nu bij Oranje geeft toch een boost. Ik train met betere spelers. De Bulgaren ken ik niet. Dat krijgen we deze week te horen. We moeten een resultaat boeken, niet meer en niet minder."