FC Twente-aanvaller moet vertrekken: Dit is geen slecht nieuws

FC Twente-aanvaller moet vertrekken: "Dit is geen slecht nieuws"

22-03-2017 20:08
4

Ruben de Jager heeft vrede met zijn aanstaande vertrek bij FC Twente. De jonge spits kreeg deze week te horen dat zijn aflopende contract niet verlengd. De Jager (20) richt zich nu op een nieuw avontuur - liefst in de Jupiler League. 

Twente had een optie om de verbintenis van de aanvaller te verlengen. Woensdag werd bekend dat de formatie uit Enschede afscheid neemt van De Jager. "Dit is geen slecht nieuws, ik ben toe aan een nieuwe uitdaging", laat hij weten aan Omroep Zeeland. 

De Jager maakte zes jaar deel uit van de jeugdopleiding van Twente. Dit seizoen kwam hij vooral in actie namens Jong FC Twente. "Ik had graag mijn debuut gemaakt in het eerste, maar helaas is dat niet gelukt." Hij twijfelde al een tijdje over zijn toekomst bij de club. "Alleen in de voorbereiding heb ik bij de eerste selectie mogen trainen. Daarna niet meer. Ik mis het gevoel dat zij een plan met mij hadden."

Wat nu zijn plannen zijn? "Ik hoop op een club uit de Jupiler League. Welke club maakt mij niet uit als ze maar een plan met mij hebben."