'Ik heb paar aanbiedingen gehad van Nederlandse clubs, maar niet aantrekkelijk'

'Ik heb paar aanbiedingen gehad van Nederlandse clubs, maar niet aantrekkelijk'

23-03-2017 08:30
4

Nikolay Mihaylov heeft de mogelijkheid gehad terug te keren naar Nederland. De 28-jarige Bulgaarse doelman, die zijn beste tijd beleefde bij FC Twente, besloot in Turkije te blijven.

Mihaylov speelt bij Mersin Idmanyurdu, dat onderaan staat op het tweede niveau van Turkije. Vanuit daar volgt hij het Nederlandse voetbal gedeeltelijk. "Alleen de top-drie en FC Twente. Er is veel veranderd sinds ik ben vertrokken. Ik heb een paar aanbiedingen gehad van Nederlandse clubs, maar financieel was dat niet aantrekkelijk in vergelijking met Turkije', zegt Mihaylov tegen de NOS.

De international speelt zaterdag met Bulgarije tegen Oranje. "Zij hebben zo hun problemen. Ze moeten veel jonge spelers inpassen en er zijn er een paar die niet wekelijks spelen bij hun club", aldus Mihaylov.

De keeper vervolgt: "Het is duidelijk dat Nederland niet meer zo sterk is als een paar jaar geleden. Toch zijn zij voor mij favoriet. Er is maar een team dat zaterdag iets te verliezen heeft en dat zijn wij niet. Wij gaan alles op alles zetten om het Nederland zo lastig mogelijk te maken. Dan zien we wel wie uiteindelijk wint."