Barcelona gelinkt aan Spaans international: 'Wie wil dat niet? Het zou mooi zijn'

Barcelona gelinkt aan Spaans international: 'Wie wil dat niet? Het zou mooi zijn'

23-03-2017 09:45
1

Vitolo staat open voor een transfer naar FC Barcelona. De 27-jarige vleugelspeler kreeg vanwege zijn goede spel bij Sevilla al een oproep voor het Spaanse elftal en nu mag hij zich ook in de belangstelling van de Catalanen verheugen.

"Wie wil niet voor een van de grootste clubs in Spanje spelen?", reageert Vitolo in gesprek met Marca. "Het zou mooi zijn. Maar ze worden altijd aan veel spelers gelinkt en je weet niet wat er gaat gebeuren. Ik blijf er rustig onder. Ik ben op mijn plek bij Sevilla, ze behandelen me heel goed en ik ben hier gelukkig."

Vitolo was in 24 optredens in de Primera Division goed voor vier goals en vier assists. Barcelona zou hem vooral vanwege zijn veelzijdigheid op de korrel hebben. De Spanjaard kan de gehele rechterflank bestrijken. Waar hij volgend seizoen ook speelt, Vitolo hoopt dat hij in beeld blijft bij de Spaanse ploeg. "Ik wil graag naar het WK."

"Natuurlijk zijn er nog veel wedstrijden te spelen en weet je nooit wat er nog gebeurt, maar je hebt altijd het verlangen om op zo'n groot toernooi te spelen voor je land", besluit de oud-speler van Las Palmas, die sinds 2013 onder contract staat bij Sevilla. Hij heeft nog een contract tot medio 2020.