Veelbesproken dom Oranje-moment: 'Ik wil het daar helemaal niet meer over hebben'

Veelbesproken dom Oranje-moment: 'Ik wil het daar helemaal niet meer over hebben'

23-03-2017 13:02
5

Bruno Martins Indi werd na de veelbesproken wedstrijd tegen IJsland in de EK-kwalificatie niet meer geselecteerd voor Oranje. In die wedstrijd kreeg hij een domme rode kaart omdat hij Kolbeinn Sigthorsson een klap gaf. Denkt hij zo nu en dan nog terug aan dat moment?

"Ik wil het helemaal niet meer over dat moment hebben, maar juist over dat ik er nu weer ben. Dat we weer achter Oranje moeten staan en samen succes behalen", zegt Martins Indi tegen RTV Rijnmond. "Of ik de afgelopen anderhalf jaar veel veranderd ben? Niet echt, maar ben wel veranderd. Het is logisch dat een mens verandert. Ik schat situaties nu beter in en heb meer ervaring."

Wedden

Meer odds

Onlangs werd bekend dat zijn club Stoke City en FC Porto een akkoord hebben bereikt over een permanente transfer, maar duidelijk is niet hoe lang Martins Indi gaat tekenen in Engeland. "Dan heb je dezelfde informatie als ik. We zijn in gesprek en meer dan dat kan ik nu niet zeggen. Ik denk dat ik mij bij Stoke kan verbeteren."

Martins Indi is ook vol lof over zijn oude ploeg Feyenoord. "Of ik onder de induk ben? Zeker. Ze doen het zo goed en weten het ook vast te houden. Voorheen lukte ons dat niet. Dat was ook een heel andere periode. Daar plukken ze nu de vruchten van. Dat is een proces. Nu is er meer stabiliteit. Ik ben trots op iedereen daar", aldus BMI, die nog niet weet of hij naar Rotterdam afreist als Feyenoord kampioen wordt. "Ik weet nog niet wat ik dan te doen heb. Misschien ben ik dan wel in Rotterdam, of op vakantie."