Voormalig United-speler countert Pogba-kritiek: 'Is zijn kwaliteit helemaal niet'

Voormalig United-speler countert Pogba-kritiek: 'Is zijn kwaliteit helemaal niet'

Gepubliceerd: donderdag 23 maart 2017 om 22:10do 23-03-2017 om 22:10

Nemanja Vidic kan niet veel met de kritiek op Paul Pogba. De duurste voetballer aller tijden ligt onder een vergrootglas bij Manchester United. Niet iedereen vindt dat hij zijn status als duurste voetballer ooit waarmaakt.

"Het hangt ervan af wat mensen van hem verwachten", zegt hij bij Beyond The Pitch. "Het grootste probleem is dat de transfermarkt op hol geslagen is. Om een speler die je nodig hebt te kopen, moet je een belachelijk bedrag op tafel leggen. Paul is een geweldige speler, zijn kwaliteit is niet dat hij 25 doelpunten per seizoen maakt. Zijn kwaliteit is dat hij overal op het veld situaties creërt en misschien tien, vijftien doelpunten maakt."

"Het is lastig als mensen dingen van Pogba verwachten die hem niet liggen. Hij heeft goede dingen laten zien dit seizoen. Hij liet zich niet van z'n beste kant zien, maar hij heeft veertig wedstrijden gespeeld. Dat is ook belangrijk: zijn aanwezigheid op het veld. Je hebt iemand nodig die krachtig, lang en aanwezig is. Ik denk dat hij volgend seizoen nóg beter gaat zijn", aldus Vidic.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws