Platje: Het is zeker een optie. Ik weet dat ik in Nederland altijd scoor

Platje: "Het is zeker een optie. Ik weet dat ik in Nederland altijd scoor"

25-03-2017 15:41
2

Na avonturen in Azerbeidzjan, Zweden, Frankrijk en Duitsland tekende cultfiguur Melvin Platje eerder dit jaar een contract bij het Belgische Lommel United. In de zomer is de voormalig spits van onder meer FC Volendam en VVV-Venlo transfervrij. Een terugkeer in Nederland behoort tot de mogelijkheden, vertelt hij aan ELF Voetbal. 

"Het is zeker een optie. Ik weet dat ik in Nederland altijd scoor. Een voorkeur heb ik niet. Misschien komt er in het buitenland ook wel een leuk avontuur voorbij. Ik sta voor alles open. Eerst richt ik me op Lommel United. Ik wil hier nog zes wedstrijden gaan knallen", aldus Platje (28). 

De aanvaller speelt inmiddels een maand bij Lommel. Bij zijn vorige werkgever Hansa Rostock vertrok hij via de achterdeur. "Ik heb pas erg laat mijn contract ingeleverd bij Hansa Rostock. Er was interesse, ook uit Nederland. Maar dat was financieel niet echt interessant."

"Lommel United liet merken me heel graag te willen hebben. Mijn zaakwaarnemer belde me daarover. Waarom niet? Twee maanden lekker fit worden en proberen mijn goaltjes mee te pikken. Dat is beter dan stil gaan zitten, want zo'n type ben ik helemaal niet."