'Liverpool belangrijkste gegadigde voor peperdure flop van Real Madrid'

'Liverpool belangrijkste gegadigde voor peperdure flop van Real Madrid'

26-03-2017 08:30
2

Liverpool heeft goede hoop op de komst van James Rodriguez. De 25-jarige Colombiaan heeft bij Real Madrid nog altijd geen basisplaats weten te bemachtigen, waardoor zowel de speler als de Spaanse topclub open staat voor een transfer.

Dat schrijft The Daily Mirror. Real Madrid hoopte Rodriguez in een deal voor Eden Hazard te betrekken, maar Chelsea wil de Belg koste wat kost behouden. Een ruildeal is daardoor hoogst onwaarschijnlijk. Hoewel Liverpool niet de enige club is die op de handtekening van de aanvallende middenvelder jaagt, hebben The Reds wel de beste papieren.

Wedden

Meer odds

Manager Jürgen Klopp moet evenwel aan een belangrijke doelstelling voldoen, voordat Rodriguez de overstap maakt naar Anfield. Alleen als Liverpool bij de eerste vier eindigt in de Premier League en zich dus plaatst voor de Champions League, vindt de transfer doorgang. Rodriguez was dit seizoen in veertien duels goed voor twee goals en vijf assists.

Real Madrid nam de Colombiaan in de zomer van 2014 voor zo'n tachtig miljoen euro over van AS Monaco. Hoeveel hij nu moet opleveren, is niet duidelijk. Zijn marktwaarde is echter aanzienlijk gedaald.