'Bayern en Barcelona richten pijlen op verdediger van Chelsea'

'Bayern en Barcelona richten pijlen op verdediger van Chelsea'

26-03-2017 13:17
1

De buitenlandse top hengelt naar de diensten van Andreas Christensen. De verdediger van Borussia Mönchengladbach geniet de interesse van onder andere FC Barcelona en Bayern München.

Dat meldt Ekstra Bladet. De twintigjarige Deense verdediger staat volgens het eerdergenoemde medium ook in de belangstelling van Manchester City en Manchester United. Christensen staat momenteel onder contract bij Gladbach, maar is officieel eigendom van Chelsea. Die club heeft hem voor de duur van twee seizoenen verhuurd aan de formatie uit de Bundesliga.

Het is voor Christensen nog onduidelijk waar hij komend seizoen actief is. "Ik denk dat ik terug moet naar Chelsea, maar het ligt nu allemaal een beetje ingewikkeld", zo laat hij weten aan Ekstra Bladet. "Ik ben niet zo van het denken, daarom richt ik me nu maar op Gladbach. Er moet duidelijkheid komen van Chelsea, maar ik zal ze niet pushen. Het lijkt me duidelijk dat ik niet terug naar Chelsea ga om daar een half jaar of een jaar op de bank te zitten. Ik moet mijn ontwikkeling voortzetten en dat doe ik door ritme op te bouwen."

Het Deense medium weet dat Chelsea van plan is om Christensen een nieuwe verbintenis aan te bieden die hem nog eens drie jaar langer aan de club verbindt.