Waarschijnlijk tóch nieuw contract bij Twente: Een positief gesprek

Waarschijnlijk tóch nieuw contract bij Twente: "Een positief gesprek"

26-03-2017 20:57
4

Nick Marsman ziet een langer verblijf bij FC Twente zitten. De doelman heeft naar eigen zeggen een goed gesprek achter de rug met trainer René Hake. Het contract van de 26-jarige Marsman loopt komende zomer af. 

Marsman zat eerder deze week rond de tafel met Hake. Ze spraken over de toekomst van de sluitpost. "Het was een positief gesprek, we zijn tevreden", laat Marsman weten aan TC/Tubantia. De club en hijzelf staan positief tegenover een langer verblijf. "Ik wil nog graag een keer naar het buitenland, maar dat hoeft niet per se nu te gebeuren. Ik heb het heel goed naar de zin bij Twente."

Eerder deze week legde Twente de Belgische doelman Jorn Brondeel vast. Hij komt in de zomer over van Lierse SK. Voor Marsman is die transfer geen reden om te twijfelen over een nieuwe verbintenis. "De club wil Joel Drommel verhuren en Sonny Stevens vertrekt. Dan is het logisch dat ze met deze oplossing komen."

Dit seizoen stond Marsman 27 keer onder de lat in de Eredivisie. Eerder dit jaar meldden diverse media dat de goalie waarschijnlijk zou vertrekken uit Enschede. Bij contractverlenging moet Marsman namelijk een (groot) deel van zijn salaris inleveren.