'Meerdere clubs hadden interesse, maar heb met Willem ll de juiste keuze gemaakt'

'Meerdere clubs hadden interesse, maar heb met Willem ll de juiste keuze gemaakt'

27-03-2017 13:23
5

Obbi Oulare zit helemaal op zijn plek in Brabant. De aanvaller van Willem ll genoot de interesse van meerdere clubs, maar koos bewust voor de Tilburgers.

"Het klopt dat meerdere clubs interesse hadden, maar uit respect zal ik hun namen niet noemen", zegt Oulare in Het Belang van Limburg. "Ik denk dat ik met Willem II de juiste keuze heb gemaakt. De Nederlandse competitie is een wereld van verschil met de Belgische. Een gesloten match heb ik er nog niet meegemaakt."

In een eerder stadium ruilde Oulare Club Brugge in voor Watford, maar daar heeft hij achteraf gezien spijt van. "Iedereen heeft daar zijn mening over. De Premier League is en was mijn droom. Watford betaalde in 2015 een serieuze transfersom (bijna 9 miljoen euro, red.) en ik kreeg er het nummer tien. Bovendien kwamen er bij Club Brugge twee spitsen bij. Alles leek perfect in zijn plooi te vallen. Achteraf gezien was dat toch niet het geval. Maar dat is voetbal. Je leert van de keuzes die je maakt."

Oulare blijft officieel eigendom van Watford. Zijn Engelse droom geeft hij niet op. "Ik heb nog vier jaar contract bij Watford. Ik ga ervan uit dat ik aan het einde van het seizoen met hen aan tafel ga zitten."