Ramos reageert op 'Real-hater' Pique: Het wit staat hem gewoon beter

Ramos reageert op 'Real-hater' Pique: "Het wit staat hem gewoon beter"

29-03-2017 12:15
12

Sergio Ramos heeft hard gereageerd op de de recente uitlatingen van Gerard Pique aangaande Real Madrid. De centrale verdediger van Barça claimde dat hij nooit voor Real zou spelen, omdat de waarden van de club niet bij hem passen. Het bestuur zou te veel invloed hebben op het team. Dat is volgens Ramos onzin.

Volgens Ramos, die met Pique het centrale verdedigingsduo vormt bij Spanje, heeft Barcelona ook zijn problemen. "We hebben er in de kleedkamer om gelachen", legt de verdediger uit. "Bij Barça zijn de mannen in de skyboxen ook degene die de beslissingen maken, dus daar zou Pique weinig over te zeggen moeten hebben."

"Deze uitspraken zouden wellicht wél pijn doen als ze iemand als Iniesta zouden komen, maar van Pique niet", verklaart de verdediger in Spaanse media. "Dit soort uitspraken horen bij zijn karakter en dat verander je toch niet meer. Hij is al dertig, dus we kunnen beter gewoon genieten van Pique als voetballer."

Spanje won dinsdag met veel hulp van de videoscheidsrechter met 2-0 van Frankrijk. Waarbij Pique gekscherend claimde dat het alleen zo meezat omdat ze in hetzelfde wit als Real Madrid speelden. Ook daar had Ramos wel een antwoord op: "Het wit staat hem gewoon beter, al kan hij daar niet zo goed mee omgaan."