Grim belt met Blind: 'Danny vond dat is bewezen dat Bulgarije een incident was'

Grim belt met Blind: 'Danny vond dat is bewezen dat Bulgarije een incident was'

30-03-2017 18:12
33

Zolang er niet bekend is wie de nieuwe bondscoach van Nederland wordt, blijft Fred Grim gewoon interim-trainer van Oranje. In die rol gaat hij komende zondag ook naar de Amsterdam Arena voor de Klassieker.

Dit omdat de volgende interlandperiode over een kleine twee maanden alweer wacht. "Normaal zette Danny dat allemaal uit. Nu ben ik van plan zondag als interim-bondscoach naar Ajax-Feyenoord te gaan", zegt Grim in De Telegraaf. De interim-bondscoach is nog niet zeker over zijn toekomst na het ontslag van Danny Blind. "Hoe het nu verder loopt, is aan de KNVB. Ik vind wel dat we daar snel een ei over moeten leggen, want in mei en begin juni spelen we met Oranje tegen Marokko, Ivoorkust en de WK-kwalificatie-interland tegen Luxemburg."

Grim heeft nog contact met Blind, ook na de interland tegen Italië. "We hebben over de wedstrijd gesproken en dat we in ieder geval een ander Oranje zagen dan tegen Bulgarije. Ook Danny vond dat het team stond, het goed was gegaan ondanks de nederlaag en dat iedereen heeft bewezen dat Bulgarije een incident was", aldus de tijdelijke bondscoach.