Reactie op Oranje-gerucht uit België: Leuk dat mensen je op shortlist plaatsen

Reactie op Oranje-gerucht uit België: "Leuk dat mensen je op shortlist plaatsen"

30-03-2017 18:55
6

Michel Preud'homme heeft gereageerd op het feit dat hij in Nederland in verband wordt gebracht met de functie als bondscoach van Oranje. De coach van Club Brugge wikt en weegt nog over zijn toekomst.

Preud'homme lijkt na dit seizoen te gaan vertrekken bij de Belgische topclub, iets wat hij vorig jaar eigenlijk al van plan was. De oud-trainer van FC Twente heeft genoeg keuze. "Ik ben al heel veel gelinkt aan de nationale ploeg van België, nu is het Oranje. Er zijn ook clubs die in aanmerking komen", zegt de oefenmeester in gesprek met VTM.

"Maar je weet hoe dat gaat, soms wordt het proces al in de kranten gemaakt alvorens iets gebeurt. Het is leuk om te lezen dat mensen je in zo'n shortlist plaatsen, maar mijn focus ligt op de tien play-off-wedstrijden hier." Een keuze gaat Preud'homme voorlopig dan ook niet maken. "Nu ga ik het anders aanpakken. Nu zal ik nog geen beslissing nemen, absoluut niet. Ik heb geleerd om niet te snel te spreken en pas een beslissing te nemen op het juiste moment."