Van den Brom wil niet verrast worden door vertrek: Daarom om ons heen gekeken

Van den Brom wil niet verrast worden door vertrek: "Daarom om ons heen gekeken"

30-03-2017 21:55
2

Door de aanstelling van Arne Slot als assistent-trainer bij AZ kan het zomaar zijn dat John van den Brom komend seizoen met drie assistent-trainers zit. Het is namelijk geen uitgemaakte zaak dat Dennis Haar dit seizoen vertrekt uit Alkmaar. 

"We weten allemaal dat Dennis heeft aangegeven dat hij graag op eigen benen wil staan", aldus Van den Brom tegenover AZ TV. "Hij heeft daarin wat opties, maar het is nog steeds niet zeker dat hij daadwerkelijk gaat vertrekken. Als club hebben we daarop ingespeeld door ook om ons heen te kijken. Zo worden we niet verrast als Dennis daadwerkelijk zou vertrekken."

Bij de aanstelling van Slot, die overkomt van Cambuur, is AZ niet over één nacht ijs gegaan. "We hebben met Arne en de directie wat gesprekken gevoerd en daar heb ik een goed gevoel aan overgehouden. Toen is ook besloten om hem al vast te leggen. We zien wel hoe het uiteindelijk met Dennis afloopt. Als zijn vertrek niet doorgaat, dan heb ik inderdaad drie assistenten. Die luxe past ook wel bij deze club." Leeroy Echteld blijft in ieder geval assistent-trainer bij AZ.