'Interesse in Eredivisie-uitblinker komt op gang: Engelsen en Duitsers informeren'

'Interesse in Eredivisie-uitblinker komt op gang: Engelsen en Duitsers informeren'

01-04-2017 13:35
4

Kamohelo Mokotjo hoeft niet te klagen over belangstelling. Clubs uit Engeland en Duitsland hebben geïnformeerd naar de beschikbaarheid van de middenvelder van FC Twente.

Omdat Mokotjo sinds kort over een Nederlands paspoort beschikt, maakt hem dat aantrekkelijker voor geïnteresseerde clubs. Volgens het Zuid-Afrikaans Soccerladuma staat Mokotjo er goed op in Europa. Hij wordt een van de beste spelers van de Eredivisie genoemd. Welke club (s) uit Duitsland en Engeland hebben geïnformeerd, is onduidelijk.

Wedden

Meer odds

Eerder werd de oud-speler van Feyenoord en PEC Zwolle in verband gebracht met het Engelse Brentford. De 26-jarige Zuid-Afrikaan heeft bij Twente een contract tot medio 2018. Willen de Tukkers geld aan hem verdienen, dan is een verkoop in de zomer logisch.

Het grootste deel van Mokotjo's carrière speelt zich af in Nederland. Hij kwam naast Feyenoord en PEC Zwolle ook uit voor Excelsior. In zijn vaderland speelde Mokotjo voor SuperSport United. Drie jaar geleden belandde de international bij Twente.