Ajax-interesse aan de kant geschoven: 'Ik ben gewoon een Feyenoorder'

Ajax-interesse aan de kant geschoven: 'Ik ben gewoon een Feyenoorder'

01-04-2017 18:55
6

Jean-Paul Boëtius stond afgelopen transferwindow in de belangstelling van Ajax. De aanvaller van KRC Genk werd echter niet aan het twijfelen gebracht. 

"Ik voelde sowieso niets voor Ajax", zegt de oud-Feyenoorder tegen Het Belang van Limburg. "Ik had al vrij snel beslist dat zij het niet gingen worden. De interesse was trouwens niet zo concreet en ik ben ook gewoon een Feyenoorder. Dat blijft iets speciaals. De supporters zijn fantastisch. In De Kuip zit niemand op zijn stoeltje, iedereen staat recht. Genk-supporters hebben daar een beetje van weg hoor. Ze onderhouden blijkbaar ook goede banden met Feyenoord-supporters."

Boëtius denkt dat Feyenoord dit seizoen met de titel aan de haal gaat. "Ajax is een club die altijd een dosis bluf met zich meedraagt. Ze zullen niet bang zijn, maar Feyenoord zal aan het langste eind trekken in de titelstrijd. En dat zal alleen maar eerder gebeuren als ze dit weekend de kloof uitdiepen. Over het algemeen zijn ze gewoon beter. Jammer dat Tonny Vilhena er niet bij is en dat er geen uitsupporters bij mogen zijn. Ik hoop dat hier snel verandering in komt."