Jans-opvolger staat klaar achter de coulissen: 'We zitten in de afrondende fase'

Jans-opvolger staat klaar achter de coulissen: 'We zitten in de afrondende fase'

01-04-2017 21:15
1

PEC Zwolle verwacht begin volgende week de opvolger van Ron Jans bekend te maken. John van 't Schip wordt veelvuldig genoemd als nieuwe trainer, maar op namen wilde technisch directeur Gerard Nijkamp van de Zwollenaren niet op ingaan.

"We zitten in de afrondende fase van het hele proces, zoals ze dat zo mooi noemen. Ik verwacht dat wij begin volgende week naar buiten gaan treden over wie Ron gaat opvolgen volgend seizoen", bevestigde Nijkamp zaterdag voor de camera van FOX Sports.

Alles wijst erop dat Van 't Schip de nieuwe trainer wordt van PEC. "Dat is altijd mooi hè, dat spel. Wie gaat het worden, wie valt af. We doen er allemaal aan mee. Maar wij weten waar we mee bezig zijn", reageert Nijkamp. "Laat iedereen maar. Wij gaan het doen zoals ik het net aangaf en dat gaat begin volgende week gebeuren."

Op de vraag of het daadwerkelijk om Van 't Schip gaat, houdt Nijkamp zich op de vlakte. "Dan ga ik niet reageren. Wij moeten er eerst met de kandidaat uit zijn. Dan kan je nog steeds blijven gissen, dat mag. Wij moeten nog even de puntjes op de i zetten."