Update: Bruns bevestigt Vitesse-voorstel, maar heeft nóg een Eredivisie-optie

Update: Bruns bevestigt Vitesse-voorstel, maar heeft nóg een Eredivisie-optie

04-04-2017 18:10
10

Thomas Bruns lijkt een transfer binnen de Eredivisie te gaan maken. RTV Oost meldt op basis van 'geruchten' dat de middenvelder van Heracles Almelo naar Vitesse trekt.

Bruns zou een contract voor vier seizoenen tekenen bij de Arnhemmers. De aanvoerder van Heracles is transfervrij en heeft al aangegeven zijn contract in Almelo niet te willen verlengen. Na zeven seizoenen vindt hij het tijd om elders zijn geluk te beproeven. Dat elders lijkt nu Vitesse te worden.

Voor Heracles is het vertrek van Bruns de tweede tegenvaller. Ook Mike te Wierik verlaat de club na dit seizoen, hij gaat spelen voor FC Groningen. Woensdag staat Bruns met Heracles Almelo tegenover zijn mogelijke nieuwe werkgever in de Eredivisie. Heracles en Vitesse treffen elkaar om 18.30 uur. Voor Bruns wordt dat de 27e wedstrijd in de Eredivisie dit seizoen. Hij scoorde reeds twee keer.

Update 18.10 uur: Thomas Bruns bevestigt aan Omroep Gelderland dat hij een aanbieding van Vitesse heeft ontvangen. "Het klopt dat ik een mooie aanbieding van Vitesse heb gekregen", zegt de transfervrije Heraclied. "Maar ik hou alles nog even open en heb nog niets beslist. Het gaat inderdaad tussen Utrecht en Vitesse. Ik zal mijn gevoel laten spreken en daar ben ik nog niet helemaal uit. Ja, er is best een grote kans dat het Vitesse wordt."