Roda JC mogelijk gered door bekende crisismanager: Ha, mijn naam valt snel

Roda JC mogelijk gered door bekende crisismanager: "Ha, mijn naam valt snel"

05-04-2017 18:52
11

Huub Stevens is bereid om Roda JC bij te staan in de slotfase van het seizoen. De Limburgse club kampt als hekkensluiter van de Eredivisie met acute degradatienood.

Stevens noemt de huidige staat van zijn Roda, dat woensdag technisch directeur Ton Caanen op non-actief zette, 'doodzonde'. Hij is bereid om zijn oude club een handje te helpen. Op de baan van trainer Yannis Anastasiou aast hij niet. "Ha, mijn naam valt heel snel. Maar in dit geval hoeft-ie niet te vallen, omdat ik niet vind dat het aan de trainer ligt. Laat dat duidelijk zijn", zegt hij tegen FOX Sports.

"Ik ben altijd bereid te helpen, dat is geen probleem. Het is alleen de vraag in hoeverre. Misschien in een adviserende rol, een andere rol zie ik op dit moment niet. En in die functie hebben ze al Sef Vergoossen", vervolgt Stevens, die eventueel openstaat voor een rol als sterke man naast Anastasiou. "Ik weet het niet. Laten we afwachten of ze daar misschien over aan het denken zijn. Het is toch een club waar je lang en met plezier gewerkt hebt."