Sneijder reserve in Turkije: 'De club moet er eerst uitkomen met Galatasaray'

Sneijder reserve in Turkije: 'De club moet er eerst uitkomen met Galatasaray'

05-04-2017 19:19
15

Wesley Sneijder is niet gelukkig met zijn huidige rol bij Galatasaray, maar heeft geen ruzie met trainer Igor Tudor. Dat stelt zaakwaarnemer Guido Albers woensdag in Turkije.

Sneijder is de absolute publiekslieveling bij Galatasaray, maar sinds de komst van Tudor, die de ontslagen Jan Olde Riekerink verving, is hij niet verzekerd van een basisplaats. Albers laat in gesprek met Fanatik weten dat er geen grote problemen zijn tussen speler en trainer.

Wedden

Meer odds

"Wesley was onlangs niet blij dat hij op de bank zat, maar hij is net als alle andere spelers. Hij wil voetballen", verklaart Albers. "Onze gedachten zijn heel duidelijk. Sneijder is gelukkig bij Galatasaray en heel blij met zijn leven in Istanbul."

Toch wordt de Oranje-international gelinkt aan een vertrek. Het contract van Sneijder loopt medio 2018 af. Albers: "Mocht een club geïnteresseerd zijn, dan zal die er eerst met Galatasaray uit moeten komen. Dan kunnen we eventueel een beslissing maken, maar op dit moment speelt er niets rondom Wesley."