'Manchester United wil onverwachts langer door met middenvelder'

'Manchester United wil onverwachts langer door met middenvelder'

06-04-2017 12:50
11

Het begint er steeds meer op te lijken dat Manchester United Michael Carrick nog een seizoen wil behouden. Carrick begint in het elftal van manager José Mourinho steeds belangrijker te worden en de Portugese trainer lijkt overtuigd van het nut van de Britse controleur.

Volgens The Daily Mail kan Carrick (35) een contractaanbod voor een extra jaar in dienst van The Red Devils verwachten nu Mourinho weer toekomst ziet in de middenvelder. Op dit moment heeft Carrick, die sinds 2006 voor United speelt, een contract dat afloopt aan het einde van het seizoen. Hij zou dus transfervrij kunnen vertrekken. Daar wil United nu een stokje voor steken. 

Carrick maakt steeds vaker zijn opwachting in de basis, terwijl de routinier het eerst erg moeilijk had onder het bewind van The Special One. Hij startte niet één keer in de basis tot november, maar nu is hij bezig een inhaalslag te maken. Inmiddels stond de 35-jarige al veertien keer in de basis en wordt zijn invloed steeds duidelijker zichtbaar in het spel.