Mikpunt van Voetbal Inside-grappen: Hoor via via wat Johan over mij roept

Mikpunt van Voetbal Inside-grappen: "Hoor via via wat Johan over mij roept"

06-04-2017 16:16
23

Ard van Peppen is geregeld het mikpunt van grappen aan de tafel van Voetbal Inside. De linksback van Roda JC probeert zich af te sluiten van de kritieken van Johan Derksen en René van der Gijp.

"Omgaan met kritiek is niet altijd makkelijk", zegt Van Peppen in het magazine van Voetbal Inside. "Elke opmerking, van wie dan ook, raakt je, want een mens is geen machine. Ik zou uit die kritiek in Voetbal Inside iets positiefs moeten halen, maar eerlijk gezegd kijk ik zelden naar het programma. Gelukkig mag iedereen in dit land een mening hebben. Van der Gijp vond Manolev niet goed genoeg voor PSV, maar die jongen stond wel wekelijks in de basis. Meningen zijn dus betrekkelijk."

"In zo'n programma moet je makkelijk kunnen scoren", vervolgt Van Peppen. "Is op zich niks mis mee, maar als voetballer probeer ik me er wel zoveel mogelijk van af te sluiten. Wie staat er nou op te wachten dat er iets negatiefs over hem wordt gezegd? Wie zoekt dat op? Ik hoor via via wat Johan over mij geroepen heeft. Moet ik daar zelf naar luisteren? Moet ik zo nieuwsgierig zijn? Ik wil niet het risico lopen dat die woorden in m'n hoofd gaan zitten."

"M'n vrienden houden de kritiek bij me weg", aldus de Roda JC-cultheld. "Ik had het misschien nooit geweten als het hoofd communicatie van Roda niet tegen mij had gezegd: Echt niet normaal hoe die Derksen op jou afgeeft. Bij Johan schijnt het nog een soort van grappig te zijn, maar toen gingen ze het op de zender Limburg 1 ook nog eens nadoen. Dan wordt het wel echt vervelend."