'Inter slaat slag en kaapt aanvaller van 40 miljoen voor de neus van Juve weg'

'Inter slaat slag en kaapt aanvaller van 40 miljoen voor de neus van Juve weg'

07-04-2017 08:53
1

Domenico Berardi maakt de opvallende overstap naar Internazionale. De Milanezen hebben een akkoord bereikt met Sassuolo, waardoor Juventus achter het net vist.

Dat meldt althans Corriere dello Sport. Vorige zomer meldde Juventus bij monde van directeur Beppe Marotta nog dat er een mondeling akkoord was met Berardi. Of de Oude Dame zelf van een deal afziet of dat ze afgetroefd is door Inter, is niet duidelijk. De 22-jarige aanvaller geldt als één van de grootste talenten van Italië, maar deze voetbaljaargang worstelt hij met zijn vorm.

In veertien optredens in de Serie A scoorde Berarde drie keer en gaf hij vier assists. Ondanks zijn mindere prestaties hanteerde Sassuolo nog altijd een vraagprijs van veertig miljoen euro. Inter heeft van dat bedrag wel iets weten af te dingen door Gianluca Caprari in ruil aan te bieden. De Nerazzurri zitten om geld niet verlegen. De Suning Group wil liefst 150 miljoen in nieuwe spelers investeren.

Het volgende transferdoelwit van Inter is ook al bekend. De club richt zijn pijlen nu op Lorenzo Pellegrini, die eveneens bij Sassuolo actief is. Ook AS Roma is echter in de markt en zou een terugkoopoptie hebben op de twintigjarige middenvelder.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s