ADO wil nu al om tafel met nieuwelingen: 'We vinden dat ze passen bij deze club'

ADO wil nu al om tafel met nieuwelingen: 'We vinden dat ze passen bij deze club'

07-04-2017 11:46
8

ADO Den Haag is zó tevreden over nieuwelingen Donny Gorter en Randy Wolters dat de club de contracten van het duo wil verlengen. De spelers staan daar positief tegenover, meldt Voetbal International.

Gorter kwam transfervrij over van het Deense Viborg FF en aardt prima in Den Haag. "Donny is een modelprof en voegt iets toe aan onze selectie", aldus Jeffrey van As, manager voetbalzaken van ADO, in VI. "Wij vinden Donny ook passen bij deze club en hij heeft zelf meerdere malen aangegeven graag te willen blijven. We gaan proberen om op korte termijn spijkers met koppen te slaan."

Voor Wolters, die in de winterstop op huurbasis van Go Ahead Eagles overkwam, geldt min of meer hetzelfde: sportief prima en heeft het naar z'n zin. Zijn contract in Deventer loopt deze zomer af. "Randy past bij ADO Den Haag als persoon en voetballer. Hij heeft specifieke kwaliteiten en we zijn onder de indruk van de voetballer Wolters. Ook Randy wil graag blijven, omdat hij zich hier thuis voelt. We hebben het idee dat we veel voor elkaar kunnen betekenen. We gaan snel met hem om de tafel zitten", besluit Van As.