Woeste Willem II-fans zijn helemaal klaar met eigen speler: 'Opsodemieteren!'

Woeste Willem II-fans zijn helemaal klaar met eigen speler: 'Opsodemieteren!'

08-04-2017 19:07
9

Fans van Willem II zijn helemaal klaar met Funso Ojo. Na de thuisnederlaag tegen ADO Den Haag (1-2) weigerde de Belgische middenvelder het thuispubliek te bedanken. Het incident vond plaats in de week dat Ojo liet weten dat zijn beslissing om de club in de zomer te verlaten deels te maken heeft met zijn slechte relatie met de Willem II-supporters. 

Op de fansite TILBO valt een meedogenloos statement te lezen. 'Ja, we hebben verloren. Dus ja, we zijn pissig. Maar wat ons betreft speelt Funso Ojo nooit meer in het rood-wit-blauw. Wat hij flikte na de wedstrijd, kan niet richting club, richting supporters. Niemand is groter dan de club Funso! Opsodemieteren!'

Wedden

Meer odds

Trainer Erwin van de Looi liet direct na het duel al blijken niet blij te zijn met het gedrag van Ojo. De twee spraken daags na de wedstrijd met elkaar over het incident. "We hebben allebei een mening over het voorval. We begrijpen elkaar. Maar dat betekent niet dat we het met elkaar eens zijn", aldus de trainer in het Brabants Dagblad.