'Eredivisie-clubs vissen achter het net bij Jones: terugkeer naar Engeland'

'Eredivisie-clubs vissen achter het net bij Jones: terugkeer naar Engeland'

09-04-2017 17:56
7

Brad Jones heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Engeland. Dat meldt boulevardkrant The Sun zondag. Jones (35) is sinds januari 2016 actief in de Eredivisie. Na een succesvol halfjaar bij NEC maakte hij in de zomer de overstap naar Feyenoord. Zijn contract in De Kuip loopt over enkele maanden af. 

De Australiër hoopt daarna dus aan de slag te kunnen in Engeland. Daar speelde Jones tussen 2001 en 2015 ook al. De carrière van de goalie begon bij Middlesbrough, waar hij tot 2010 onder contract stond. De club verhuurde hem diverse malen aan teams uit lagere divisies. Tussen 2010 en 2015 was Jones reservedoelman bij Liverpool en na een kort avontuur bij Bradford City belandde hij in Nijmegen. 

Wedden

Meer odds

VoetbalPrimeur wist medio maart te melden dat een handvol clubs uit de Eredivisie de situatie van Jones in de gaten houdt. Onder meer FC Twente, sc Heerenveen, FC Utrecht en AZ hebben een lijntje uitgegooid naar de routinier. Een langer verblijf in De Kuip is overigens ook niet uitgesloten. Feyenoord gaat waarschijnlijk kiezen tussen Jones en Kenneth Vermeer.