'Strootman ziet iconisch Roma-maatje steeds dichter bij uitgang komen'

'Strootman ziet iconisch Roma-maatje steeds dichter bij uitgang komen'

11-04-2017 19:37
3

Daniele De Rossi lijkt er niet uit te komen met AS Roma over een verlenging van zijn contract. De 33-jarige speler is inmiddels een icoon in de Italiaanse hoofdstad, maar kan zich niet vinden in het aanbod dat hem is voorgelegd door de clubleiding.

De Rossi speelt al zijn hele carrière voor Roma en maakte inmiddels meer dan 550 keer zijn opwachting voor de club. Toch lijken gesprekken over een langer verblijf vast te lopen op een discussie over de contractduur. Aangezien De Rossi aan het einde van dit seizoen transfervrij zou kunnen vertrekken is bij het vinden van een overeenkomst enige haast geboden. 

Volgens Sky Sports wil de clubleiding slechts één jaar aan zijn contract toevoegen en de international zal ook moeten inleveren op zijn salaris. Daar spreekt volgens De Rossi geen waardering uit. De Italiaan wil namelijk voor twee jaar tekenen. Het verminderde salaris zou volgens Sky geen probleem vormen. 

Wedden

Meer odds

De 33-jarige De Rossi is dit seizoen nog steeds een vaste basisspeler van Roma. Afgelopen weekend stond hij weer samen met Kevin Strootman op het Romeinse middenveld. Bij Bologna werd met 0-3 gewonnen.