Update: Bartra staat meerdere weken buitenspel: Het liefst speelt hij zaterdag

Update: Bartra staat meerdere weken buitenspel: "Het liefst speelt hij zaterdag"

13-04-2017 18:44
6

Het gaat goed met Marc Bartra. De Spanjaard was dinsdagavond slachtoffer van een aanslag op de spelersbus van Borussia Dortmund en moest wegens verwondingen aan zijn hand en arm onder het mes.

'Hallo iedereen! Zoals jullie kunnen zien gaat het nu een stuk beter met mij', schrijft Bartra op Instagram. 'Ik wil iedereen bedanken voor alle steun en de positieve berichten. Ik wens mijn ploeggenoten en supporters alle kracht toe voor de wedstrijd van vanavond (woensdag, red.).'

Bartra is er dan logischerwijs niet bij. De aanslag op de spelersbus van Dortmund heeft er bij de verdediger flink ingehakt. Het herstel van Bartra neemt enkele weken in beslag. Hij is de enige speler van de Duitse selectie die gewond is geraakt door het incident. De wedstrijd werd door de aanslag verplaatst naar woensdagavond. 

Update 13/4 18.44: Marc Bartra staat zo'n vier weken buitenspel, meldt Borussia Dortmund via de officiële kanalen. "Het liefst speelt hij zaterdag alweer, maar dat is te vroeg", aldus trainer Thomas Tuchel.